Vokalno instrumentalna nastava, uvodne informacije

Poštovani studenti, u novu akademsku godinu ulazimo poštujući epidemiološke mere koje su na snazi u čitavoj zemlji, u skladu sa kojima se nastava iz predmeta Vokalno instrumentalna nastava odvija u potpunosti online. U cilju što kvalitetnijeg održavanja nastave u takvim okolnistima želeo bih da vam ovim putem dam nekoliko “servisnih informacija”.

Featured_VSSSOV

Platforma za nastavu na daljinu u našoj Školi će biti uvedena u najskorije vreme i biće dostupna preko sajta Škole. Što se konkretno ovog predmeta tiče, sav neophodan materijal u svakom momentu nezavisno od platforme škole moći ćete pronaći na ovom sajtu u odeljku TEACHING / Vokalno instrumentalna nastava u meniju na vrhu, ili preko direktnog linka: http://nikolapacekvetnic.rs/?page_id=983

Tokom semestra obrađivaćemo materijal kroz šest predavanja i deset praktičnih vežbi. Pet od šest predavanja koje držim lično su već snimljena i postavljena na YouTube kanal škole, dok je za ostatak zadužen asistent na predmetu Marko Dulić MA koji će sadržaj pripremiti tako da bude na vreme dostupan za početak nastave.

Prisustva logično neće biti beležena. Tokom semestra biće održan kolokvijum o čemu ću vas dodatno obavestiti u dogledno vreme. Na kraju semestra ćemo se naravno videti na ispitu iz predmeta.

Jednosmerna komunikacija od mene ka vama biće realizovana preko sajta Škole kao i vaše Facebook grupe, sa čime ste sigurno već dobro upoznati.

Dvosmerna komunikacija (konsultacije) u ovom trenutku je moguća kako u školi tako i online. Termini konsultacija uživo dati su na stranici predmeta u odeljku TEACHING, kao i na sajtu Škole. Online konsultacije moguće su putem video veze (Skype i slično) ili dopisivanjem (mail, Facebook, Discord, nešto četvrto). Za mail komunikaciju molio bih vas da koristite kontakt formu u odeljku CONTACT u meniju na vrhu, ili preko direktnog linka: http://nikolapacekvetnic.rs/?page_id=8

U slučaju da postoje problemi sa savladavanjem gradiva spreman sam da snimim dopunska predavanja ili razjašnjenje bilo čega što smatrate da u postojećim video predavanjima nije baš najjasnije objašnjeno. Ukoliko postoji potreba za tako nečim, ponovo vas molim da mi pišete preko kontakt forme na sajtu.

Želim vam uspešan početak ove neobične akademske godine i nadam se uspešnom zajedničkom radu.

Leave a Reply